• logo

Termeni si conditii

Termeni si conditii inchirieri masini

1. FOLOSINTA AUTOVEHICULULUI

Clientul se obliga sa nu foloseasca autoturismul in contradictie cu urmatoarele reguli de folosinta:

* Autoturismul nu poate fi folosit in contradictie cu legislatia in vigoare privind circulatia pe drumurile publice.
* Autoturismul nu poate fi folosit pentru taxi sau ca autoturism scoala.
* Autoturismul nu poate fi condus decat de semnatarul contractului sau de orice alta persoana specificata in contractul de inchiriere. Clientul sa nu incredinteze autovehicolul nici unei persoane care nu poseda permis de conducere valabil.
* Conducatorul autoturismului trebuie sa aiba 21 ani si sa fie posesor al unui permis de conducere valid de cel putin un an de zile
* Autoturismul nu poate fi folosit pentru tractarea altui autovehicol sau obiect.
* Conducatorului autoturismului nu ii este permis sa conduca daca se afla sub influenta alcoolului, drogurilor sau a oricarei alte substante care ii poate afecta viteza de reactie sau starea de constienta
* Autoturismul nu poate fi reparat decat intr-un service autorizat si desemnat de catre Proprietar
* Autoturismul nu poate fi folosit in competitii, curse sau in teste pentru verificarea performantelor autoturismului.
* Autoturismul nu poate fi lasat neincuiat, cu cheile in contact, cu actele inauntru, cu ferestrele sau usile deschise, iar sistemul de alarma va fi activat de fiecare data cand autoturismul este lasat parcat
* Clientul nu poate sub nici o conditie sa vanda, inchirieze, sau sa garanteze cu autoturismul care face obiectul acestui contract.
* Clientul trebuie sa pastreze asupra sa actele masinii si cheia de contact, lucruri care nu vor fi lasate in nici un caz in interiorul masinii

2. VARSTA

*Minim 21 de ani, permis de conducere valabil de un an de zile iar actele sa nu fie expirate.

3. PERIOADA MINIMA DE INCHIRIERE

*2 zile. Timpul de inchiriere incepe si se termina conform cu data si ora stabilite in contractul agreat de ambele parti. In caz de intarzieri anuntate, de pana la 3 ore nu se percep tarife suplimentare, dar la intarzieri de peste 3 ore se percepe inca o zi de inchiriere.

4. PREDAREA/RECEPTIA VEHICULUI

* Livrarea si restituirea autoturismului se face la locul, data si ora indicata de client si mentionata in contract fara costuri suplimentare, pe raza orasului Bucuresti.

5. PREDAREA/RECEPTIA VEHICULUI IN ALTE ORASE IN AFARA BUCURESTIULUI

*Livrarea si restituirea se poate efectua si la alte locatii din tara cu acordul firmei si pe baza unui tarif convenit in contract.

6. PREDAREA/RECEPTIA VEHICULUI LA AEROPORT

*Un agent de la agentia noastra va va astepta la aeroport cu o pancarta pe care va fi scris numele dvs. Daca doriti puteti semna contractul la aeroport si prelua imediat autoturismul. Daca este prima inchiriere trebuie sa aveti la dvs. fotocopii dupa actul de indentitate si permisul de conducere.

7. INCHIRIEREA IN AFARA GRANITELOR ROMANIEI

*Nu este posibila.

8. SOFER ADITIONAL

*Nu se percep taxe suplimentare pentru sofer additional. Numele si detaliile soferului additional trebuie sa fie specificate in contractual de inchiriere. Soferul additional are aceleasi obligatii ca si soferul principal.

9. AMENZI DE CIRCULATIE

*Toate amenzile de circulatie rezultate din nerespectarea legilor romane in vigoare vor fi suportate de utilizator.

10. GARANTIA

*Asigurare standard:

Pretul asigurarii standard este de 0 euro/zi. Se solicita o garantie de 200-700 Euro ( garantia este listata pe pagina home in dreptul fiecarei masini la meniul “garantie” in contul posibilelor reparatii necesare in cazul deteriorarii vehiculului, garantie ce va fi restituita in momentul returnarii vehiculului in aceeasi stare in care a fost preluat. Garantia va fi folosita pentru penalizarea clientului dupa cum urmeaza: 200-700 euro pentru avarierea autovehicolului la exterior sau interior (numai in cazul in care utilizatorul este de vina pentru producerea evenimentului), 200 euro pentru pierderea cheii de contact a masinii, 200 euro pierderea actelor masinii, 200 euro pierderea sau distrugerea sistemului GPS Navigatie (in cazul in care masina a fost dotata cu asa ceva). Garantia va fi returnata in conditiile in care autoturismul a fost returnat in aceleasi conditii in care a fost livrat impreuna cu toate documentele, accesoriile si echipamentele. Garantia poate fi depusa in numerar sau poate fi blocata pe un card bancar (cu conditia ca banca emitenta a cardului sa nu restrictioneze acest tip de tranzactii).

*Asigurare totala :(valabila doar pentru inchirierile de peste 5 zile)

Acceptand aceasta asigurare nu este necesar sa depuneti garantie iar responsabilitatea clientului este redusa la 0 euro in caz de accident sau furt. Pretul asigurari este listat in tabelul de pe pagina home in dreptul fiecarei masini la meniul “garantie”.

11. PLATA

* Va fi facuta in momentul semnarii contractului de inchiriere in Euro, Dolari, Lire sterline sau Lei, la cursul de schimb furnizat de Banca National a Romaniei (www.bnr.ro). Plata cu cardul (visa, visa electron, mastercard, maestro) este acceptata in lei sau euro.

12. RETURNAREA VEHICULUI INAINTE DE TERMEN

* Se va emite un voucher pentru valoarea ramasa. Pretul de inchiriere pe zi oferit este in functie de perioada de timp, din acest motiv agentia de inchiriere isi rezerva dreptul de a recalcula pretul serviciilor oferite conform tabelulul de preturi listat la adresa www.twist-rentacar.ro. Voucher-ul va fi folosit pentru plata partiala sau integrala a serviciilor de inchiriere ulterioare. Voucher-ul este netransmisibil.

13. ASIGURARI

* Autoturismele sunt asigurate RCA si Full Casco impotriva furtului si a avarierii la exterior. Asigurarea este valida numai in Romania.

 

-

Rezervari Telefonice si Asistenta Clienti 004.0722.143.591 NON-STOP